Esteu aquí: Inici Salut Promoció de la salut

Promoció de la Salut

Presentació promoció salut

 

Us donem la benvinguda al portal de Salut de l'Ajuntament de Tarragona. En aquest apartat trobareu informació sobre el Servei de Promoció de la Salut, que té com a objectiu promoure els hàbits saludables entre els ciutadans i ciutadanes de Tarragona.

La salut és un dret humà bàsic i indispensable per al desenvolupament social i econòmic” (Jakarta, 1997), però la salut és també un valor de les persones, on els canvis socials determinen els valors, els estils i les seves condicions de vida.

El principi inherent és implicar tota la població en el context de la vida quotidiana, perquè en  una societat de la informació són molts i diversos els agents educatius que afecten l’aprenentatge d’hàbits i actituds pel que fa a la promoció de la salut.

Per això des del Servei Municipal de Promoció de la Salut es porten a terme accions coordinades des de tots els àmbits comunitaris, família, escola, centre de salut, serveis socials i entitats, col·laborant amb altres administracions, així com amb els centres escolars,  amb l’objectiu de fomentar i enfortir les habilitats i les capacitats de les persones, dels grups o de les comunitats per actuar col·lectivament envers la salut, en una estratègia que vincula la gent amb el seu entorn i combina l’elecció personal amb la responsabilitat social.

Podreu conèixer els programes i campanyes municipals per promocionar els hàbits saludables , però també trobareu altres recursos, consells de salut i podreu consultar l'e-butlletí Tarragona Saludable.

 

 

Segells de reconeixement d'administració oberta