Esteu aquí: Inici Salut Promoció de la salut Campanyes i consells Vols deixar de fumar?

Vols deixar de fumar?

Si esteu pensant en deixar de fumar, enhorabona. Heu pres una bona decisió, tant per vosaltres com pels que us envolten. És bo que afronteu aquest procés sent conscients de les dificultats que implica, però amb el convenciment que és possible aconseguir-ho.

Les possibilitats d’abandonar el tabac augmenten si es disposa d’ajuda i suport. A la ciutat de Tarragona hi ha tot un seguit de professionals sanitaris que us poden ajudar en el procés de deixar el tabac. Els 8 CAP de la ciutat estan adherits a la Xarxa “ABS Sense Fum” i en tots ells trobareu professionals preparats per ajudar-vos a deixar de fumar. Disposem també de 13 farmàcies que ofereixen tractament i suport personalitzat als fumadors. Trobareu més informació a la web del COFT.

L’hospital Joan XXIII disposa de la Unitat de tabaquisme del Servei de Pneumologia. El Col·legi d’Infermeria de Tarragona, la Lliga Contra el Càncer i l’Associació Española Contra el Càncer també ofereixen serveis de suport i assessorament als fumadors.

Podeu trobar tota aquesta informació en el Catàleg de professionals de la xarxa sanitària pública de la Regió Sanitària Camp de Tarragona als quals podeu consultar per deixar de fumar, elaborat per l’APPTA, Associació de Professionals per la Prevenció del Tabaquisme.

Podeu trobar més informació al Canal Salut de la Generalitat

Segells de reconeixement d'administració oberta