Esteu aquí: Inici Salut Salut Pública Coronavirus Mascaretes del Bestiari

Mascaretes del Bestiari per a nens i nenes

Últim dia per fer peticions: 10 de juny

Si en uns dies no rebeu les mascaretes a casa, podeu passar-les a buscar pel servei de recollida que s'ha habilitat a les dependències de la plaça de la Font, entre les 9 i les 15 h.


L'Ajuntament de Tarragona posa a disposició de les famílies empadronades a Tarragona, de manera gratuïta, mascaretes decorades amb alguns dels protagonistes del Bestiari popular. Es tracta de mascaretes que porten dibuixats elements com la Mulassa, l'Àliga, la Cucafera, el Bou, la Víbria, el Drac, el Lleó o el Griu, amb l'objectiu de fer més amable aquest element de protecció necessari per a la prevenció de la Covid-19.

Per tal de sol·licitar-les, cal que entreu al formulari de sota i introduïu les vostres dades, així com l'edat dels vostres fills i la talla que necessiten. Només es podrà sol·licitar 1 mascareta per nen/nena d'entre 2 i 14 anys i únicament s'atendran les peticions de persones empadronades a Tarragona. D'altra banda, cal que tingueu en compte, a més, que el lliurament només es podrà fer en domicilis que estiguin dins del terme municipal.

Les franges d'edat i mides són les següents (la mida en cm es refereix a la mida de la goma de punta a punta):

  • Talla 1: de 2 a 5 anys, 28 cm
  • Talla 2: de 6 a 12 anys, 33 cm
  • Talla 3: de 13 a 14 anys, 37 cm
     

El període d'entrega serà d'entre 3 i 5 dies, però pot variar atesa la situació excepcional.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta