Esteu aquí: Inici Salut Sanitat Sanitat animal Espai per a gossos a la platja del Miracle

Espai per a gossos a la platja del Miracle

Zona habilitada a la platja del Miracle per a la temporada d'estiu

Tarragona compta amb una zona de la platja del Miracle habilitada per a gossos oberta en el període estival. És a la part més propera a les roques, tocant al Fortí de la Reina i consta de 220 metres lineals habilitats per a aquest ús.

En aquest espai, senyalitzat amb cartellera vertical i vigilat per la unitat de platges de la Guàrdia Urbana i Creu Roja, és obligatori que els propietaris recullin les deposicions dels animals i vetllin en tot moment per les seves mascotes.

Aquest espai està disponible fins al 15 d’octubre. A partir del 16 d'octubre i fins al 31 de març de l’any següent, està permesa la presència d’animals domèstics i de companyia a totes les platges de la ciutat (a excepció dels gossos guia que hi poden anar tot l’any), segons s’explicita en l’Ordenança sobre la protecció, la tinença i la venda d'animals de l’Ajuntament (Article 35. Presència a les platges).

 

  • És obligatori recollir les deposicions dels animals.
  • En tractar-se d’un espai obert, cal que els gossos estiguin lligats en tot moment.
  • Els propietaris/àries són responsables legals davant de qualsevol dany que es pugui ocasionar a les instal·lacions o a altres animals.
  • Els gossos potencialment perillosos han de portar en tot moment el morrió.
  • Telèfon de la Guàrdia Urbana: 977 24 03 45.

 

Segells de reconeixement d'administració oberta