Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Guàrdia Urbana

El cos

 

En aquest apartat trobareu tota la informació referent al cos de la Guàrdia Urbana.

Us interesa la seva història? Podeu consultar el llibre "Història de la Guàrdia Urbana", de Manuel Carrasquilla i Xavier Virgili, que conté fotogràfies, dades històriques i documents antics.

Per als més petits, la "Petita Història de la Guàrdia Urbana", de la Pilar Bayés, us aproparà a aquest cos, la seva història i les seves funcions.

Voleu saber quins serveis us oferim? Podeu consultar la Guia de Serveis en format pdf. Hem realitzat un canvi substancial amb la posada en marxa d'un nou model policial que ens farà més pròxims a la ciutadania. Volem treballar conjuntament amb vosaltres i oferir-vos la nostra col·laboració en tot allò que estigui al nostre abast.

Com s'organitza la Guàrdia Urbana? La distribució lògica de les diferents divisions i unitats que formen els serveis del cos de la Guàrdia Urbana de Tarragona podeu consultar-la en el nostre organigrama.

Teniu curiositat per conèixer els diferents uniformes de la Guàrdia Urbana? En l'apartat Uniformitat i Vehicles, podreu veure els diferents uniformes porten els agents i comandaments del cos.

Segells de reconeixement d'administració oberta