Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2017 La Guàrdia Urbana informa sobre l'accident a la Baixada de la Misericòrdia

La Guàrdia Urbana informa sobre l'accident a la Baixada de la Misericòrdia

La Guàrdia Urbana informa sobre l'accident a la Baixada de la Misericòrdia

Avui mateix es procedirà a construir una barana provisional que garanteixi la seguretat dels vianants.
08/09/2017

Aquest matí, a les 11 h la Guàrdia Urbana ha rebut l’avís que un camió ha patit un accident a la Baixada de la Misericòrdia. Els fets han passat quan el camió de repartiment estava aturat al carrer Major cantonada amb la Baixada de la Misericòrdia i el conductor estava descarregant gènere, moment en què s’ha desfrenat i ha envaït el carrer fins a xocar amb la barana de la Baixada de la Misericòrdia i ha quedat bolcat a l’entrada del carrer Trinquet Vell. Dos vianants han resultat ferits lleus en esquivar el vehicle, un d’ells ja ha estat donat d’alta i l’altre ha rebut un cop al cap i ha estat traslladat a l’Hospital Joan XIII i es troba en observació. Fins al lloc s’hi ha desplaçat la Guàrdia Urbana, Bombers i el SEM.

La zona ha quedat acordonada i ja s’ha activat la grua per retirar el vehicle. Un cop retirat, es realitzaran les tasques de neteja i desenrunament de la zona afectada i avui mateix es procedirà a construir una barana provisional que garanteixi la seguretat dels vianants. I, posteriorment, es reconstruirà la barana.

Segells de reconeixement d’administració oberta