Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2018 Diligències per intentar pagar en un establiment amb un bitllet fals i esbrinament de domicili

Diligències per intentar pagar en un establiment amb un bitllet fals i esbrinament de domicili

Diligències per intentar pagar en un establiment amb un bitllet fals i esbrinament de domicili

També un accident de trànsit i delicte contra la seguretat vial per conduir un vehicle sense el permís vigent
Diligències per intentar pagar en un establiment amb un bitllet fals i esbrinament de domicili Imatge d'arxiu
26/01/2018


El passat dia 13 a les 17 h, una patrulla de la Guàrdia Urbana és requerida per un dels vigilants privats d’un establiment de Parc Central, i que tenien retinguda a una persona per intentar pagar amb un bitllet fals. Un cop arriba, la patrulla identifica l’autor: un home de 20 anys nascut al Marroc, al qual també li consta un esbrinament de domicili, per la qual cosa el jove queda citat per a judici ràpid.
 

Accident de trànsit i delicte contra la seguretat vial per conduir un vehicle sense el permís vigent


El passat dia 14 a les 0.30 h agents de la Guàrdia Urbana són comissionats al carrer Gasòmetre amb Soler, ja que segons una trucada telefònica s’ha produït un accident sense ferits. A l’arribada dels agents comproven que un turisme conduït per una dona no ha respectat el senyal de cediu el pas i ha accedit al carrer Gasòmetre sense observar que venia un vehicle per la seva dreta i amb prioritat. Com a resultat de la col·lisió, només va haver-hi danys als dos vehicles. Se’ls va fer la prova d’alcoholèmia als dos conductors donant negatiu, però a la conductora causant es va comprovar que no tenia permís de conduir per pèrdua total dels punts, fet que es va denunciar i va ser citada per judici ràpid. Els vehicles van poder ser retirats pels seus propis medis.

Segells de reconeixement d’administració oberta