Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Dones Concurs literari "Relats de dones"

22è concurs literari 'Relats de Dones' i 5è 'Còmics per la igualtat'

Fa més de vint anys que des de la Conselleria de Feminismes i LGTBIQ+ de l'Ajuntament s'organitza el concurs dels Relats de Dones i des de en fa 5 anys el de còmics per la igualat. Enguany arriben a la seva 22a i 5a edició respectivament. Es compta a més amb la col·laboració del Consell Municipal de les Dones.

La finalitat d'organitzar aquest concurs és doble:

  • Impulsar i visibilitzar les aportacions de les dones des de la seva diversitat a l'espai literari i cultural de la ciutat.
  • Incorporar a l'àmbit cultural una visió no sexista ni androcèntrica i potenciar igualment la creació artística.

Durant aquests anys, el concurs s'ha consolidat com una iniciativa que fomenta i promou la creativitat literària de les dones, remarcant la seva mirada i pensament com a elements claus de transformació social.

Per aquest any, l'inici de presentació dels Relats de Dones i dels Còmics per la Igualtat coincidirà amb el 8 de març, el Dia Internacional de les Dones. La finalització de la presentació dels relats i còmics el 5 d'abril i el lliurament dels premis el 26 d'abril (dates propers a la Diada de Sant Jordi), amb l'objectiu de donar visibilitat a les dones en el marc de la diada.

MÉS INFORMACIÓ AL DÍPTIC (PDF)

FULL D'INSCRIPCIÓ (PDF)

BASES COMPLETES (PDF) / CONVOCATÒRIA (PDF)

Segells de reconeixement d'administració oberta