Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Polítiques d'Igualtat Assexora't

Assexora't

Aquest projecte el desenvolupa Assexora’Tgn, que és l’Associació Comunitària de Salut Sexual del Camp de Tarragona. És una associació sense afany de lucre que treballa amb i per la comunitat, portant a terme diferents projectes al Camp de Tarragona amb l’objectiu de promoure la Salut Sexual.

Projecte Assexoratest

Es realitza el test ràpid del VIH a través del PPAS (Programa de Prevenció i Assistència de la Sida) del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. La importància aquí no és només el fet de realitzar la prova del VIH i totes les avantatges que això comporta de cara a la persona usuària, sinó tota la part d’atenció i suport emocional mitjançant el counselling que s’estableix, s’intenta aprofundir en les practiques de risc, per aconseguir eliminar-les o almenys reduir els riscos de cara a futures ocasions.

 

Projecte Preservat

El Preservat és un projecte relacionat amb el treball sexual. Consisteix en la distribució de material preventiu (preservatius masculins i femenins, lubricants, informació...) a treballadors/es del sexe comercial, acompanyada sempre d’un assessorament en salut sexual per tal d’incidir en el benestar i l’autocuidatge del treballador/a del sexe comercial, de manera gratuïta, anònima i confidencial.

 

Projecte En Família

Realització de tallers formatius i informatius per a pares i mares d’AMPES al Camp de Tarragona

 

Grup de treball de Salut Sexual i Sida de Tarragona

Coordinació i gestió del grup de treball amb diferents professionals relacionats amb la salut sexual i el VIH de Tarragona (H2o, UGT, Creu Roja Joventut, Fundació ECOM, ASSIR- ICS Camp de Tarragona, CAS Tarragona, CSM Pere Mata, Creu Roja, Col·legi d’Infermeria de Tarragona, Col·legi de Farmacèutics de Tarragona, Hospital St. Pau i Sta. Tecla, Hospital Joan XXIII, Regidories de Salut, Joventut i Polítiques d'Igualtat de l’Ajuntament de Tarragona, Agència de protecció de la Salut de Tarragona i Assexora’tgn).

Segells de reconeixement d’administració oberta