Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Qui som? Instal·lacions

Instal·lacions

El servei consta de tres plantes al Magatzem 1, on s'ubiquen l'espai empresa i borsa de treball, les aules de formació, els espais en lloguer per a emprenedors i el personal de Tarragona Impulsa.

Per poder oferir un millor servei als usuaris en matèria de formació, ocupació, emprenedoria i empresa, el Servei Municipal d’Ocupació, a partir d’ara Tarragona Impulsa, està ubicat al primer, segon i tercer pis del magatzem 1 de l’edifici de La Tabacalera (avinguda Vidal i Barraquer s/n, M1).

Serveis a l'Espai Tabacalera

La primera planta de Tarragona Impulsa està dedicada a:

  • Lloguer d’espais per a emprenedors amb l'Espai Coworking.

A la segona planta es troba:

  • L’espai d'orientació, intermediació laboral i borsa de treball, dedicat a la cerca de feina, on l’usuari pot utilitzar tots els materials que es posen a la seva disposició i rebre el suport dels tècnics d’orientació.
  • L’espai empresa, on es dóna servei d’assessorament a l’emprenedor i a l’empresa, es gestionen projectes per a emprenedors (com en aquest moment s’està fent amb projecte Explorer) i s’imparteixen formacions relaciones amb l’empresa i l’emprenedoria.
  • Aules de formació per poder oferir cursos amb el reconeixement de certificat de professionalitat i donar així valor afegit a les formacions impartides.

La resta de l'espai és utilitzat pel personal de Tarragona Impulsa, que fa possible tots els projectes i programes que fomenten l’ocupació i treballa per buscar alternatives a la situació del mercat de treball actual.

Amb aquesta millora l’Ajuntament de Tarragona amb Tarragona Impulsa vol donar a l’usuari eines per poder incorporar-se al món laboral o millorar la seva situació laboral i crear sinergies amb el teixit empresarial del territori.

Antiga Facultat, pl. Imperial Tàrraco

En aquest edifici de la plaça Imperial Tarraco, 1, Tarragona Impulsa duu a terme cursos de formació subvencionada, programes de formació i orientació, així com de formació i ocupació.

Actualment aquest espai acull les accions formatives dels següents programes:

Tel. 977 22 82 59

Centre Sociocultural de la Part Alta

En aquest espai situat al carrer Puig d'en Pallars s/n hi trobareu:

Tel. 977 221 009

Espais de trobada de Campclar

Espai ubicat al carrer Riu Llobregat n. 10 de Campclar, on hi trobareu:

Tel. 977 551 698

Segells de reconeixement d'administració oberta