• Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de l'Ajuntament de Tarragona
  • Twitter de l'Ajuntament de Tarragona
  • Flickr de l'Ajuntament de Tarragona
  • Pinterest de l'Ajuntament de Tarragona
Esteu aquí: Inici Cooperació

Inici

Tarragona celebra l’Acord de Pau de Colòmbia signat i felicita tots els tarragonins i tarragonines nascuts a Colòmbia per aquest fet històric. La nostra ciutat es congratula que el sentit comú, el diàleg i el respecte als Drets Humans siguin avui notícia arreu del món. Com a membres de la Xarxa Catalana d’Alcaldes per la Pau, de la qual Tarragona n’és integrant, desitgem que altres conflictes armats puguin prendre aviat el mateix camí que ha emprès Colòmbia.
Destaquem
Actualitat
17/11/2017 Centres Cívics comparteixen "Jocs del món" per celebrar el Dia Mundial dels Drets dels Infants És una iniciativa conjunta del departmanet de Cooperació i Centres Cívics de la ciutat.

13/11/2017 Exposició: "Enfortim la capacitat de resposta de 21 comunitats indígenes davant de desastres naturals a Guatemala" Del 16 al 30 de novembre a la Sala d'àmbit cultural d'El Corte Inglés.

07/11/2017 Exposició Drets dels Infants Es pot visitar al pati de l'Institut Municipal d'Educació de Tarragona (IMET) fins el 17 de novembre.

30/10/2017 ¿Paz para quién? Defensa del territorio y minería en Colombia" Xerrada a càrrec de l'Associació Energia Sense Fronteres.

19/10/2017 S'enceta el programa d'activitats solidàries de tardor Hi haurà espectacles i activitats gratuïtes per a públic familiar

Butlletí Cooperació
Apunta’t al nostre butlletí i estaràs al dia de les nostres novetats
(Necessari)
Participa

.

Canal Youtube

Compartir

arxivat sota:
© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat