Esteu aquí: Inici Cooperació Educació per la Ciutadania Global Microcicles Mirades i realitats del continent africà

Mirades i realitats del continent africà

Esperem que aquests articles ens ajudin a reflexionar, trencar estereotips i conèixer tant la riquesa cultural com la diversitat de moviments socials i transformadors que sorgeixen de l'Àfrica.

Codesenvolupament al Camp de Tarragona: Dues dècades de trajectòria històrica

30/06/2022

Les entitats de la diàspora tenen un paper rellevant en el lideratge en la lluita contra el racisme, la xenofòbia i la islamofòbia, precisament perquè viuen a la seva pell aquestes discriminacions

FICAC: Africanitzar les pantalles (i mirades) de Catalunya

07/07/2022

El festival, que passarà per Tarragona els dies 13, 20 i 27 de juliol, tractarà de contrarestar els discursos xenòfobs i racistes des de l'art per colpejar dues vegades: des de la creativitat i des de les altres mirades.

Comencem un nou microcicle: "Mirades i realitats del continent africà"

28/06/2022

Esperem que ens ajudi a reflexionar, trencar estereotips i conèixer tant la riquesa cultural com la diversitat de moviments socials i transformadors que sorgeixen de l'Àfrica.

"El afrofeminismo y su traducción a la práctica"

05/07/2022

España da por hecho que si eres negra eres migrante, por ello a esa realidad se le sumarán otras intersecciones en el camino, que no se estructuran para ser sumadas entre sí, sino que se ponen sobre la mesa para repensar las políticas públicas

Segells de reconeixement d'administració oberta