Esteu aquí: Inici Cooperació Notícies Microcicle Cultura o Extinció Aplicar la perspectiva ecosocial a la cultura

Aplicar la perspectiva ecosocial a la cultura

Aplicar la perspectiva ecosocial a la cultura

Neix la 'Guia per a aplicar la perspectiva ecosocial a la producció cultural'
Aplicar la perspectiva ecosocial a la cultura Basurama
12/06/2023

La transformació social necessària per combatre els efectes del canvi climàtic serà realitat sempre i quan el món de la cultura hi contribueixi decididament. Per ajudar a fer-ho realitat, neix la “Guia per a aplicar la perspectiva ecosocial a la producció cultural”, una eina creada amb la participació de diversos agents del nostre territori i que es presenta de la mà de col·lectiu La Liana, que a més dinamitzarà la xerrada amb dos referents a l’hora de “barrejar” cultura i sostenibilitat:

  • Basurama, col·lectiu amb més de vint anys de trajectòria internacional en la realització de projectes culturals amb impacte mediambiental i social positiu, especialment pel que fa als fenòmens associats als materials de rebuig. 
  • Còdol Educació, empresa amb base a Reus que ha fet una clara aposta per produir iniciatives educatives i culturals que posen l’accent en el paper de l’art i la creativitat en relació als reptes de la sostenibilitat.

Basurama.

La Guia per aplicar la perspectiva ecosocial a la producció cultural és una iniciativa de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona i el col·lectiu La Liana.

Col·lectiu La Liana

La conversa al voltant d’Aplicar la perspectiva ecosocial a la cultura tindrà lloc a les 19h a l’Espai Jove La Palmera.

Segells de reconeixement d'administració oberta