Esteu aquí: Inici Cooperació Notícies Notícies 2015-2016 Ahir es va presentar a l'Escola El Serrallo "Ciutat 10. El joc dels drets humans a la ciutat"

Ahir es va presentar a l'Escola El Serrallo "Ciutat 10. El joc dels drets humans a la ciutat"

Ahir es va presentar a l'Escola El Serrallo "Ciutat 10. El joc dels drets humans a la ciutat"

Ahir dimarts dia 10 de desembre, coincidint amb el Dia Internacional dels Drets Humans, a l’Escola El Serrallo es van presentar les activitats de sensibilització que Creu Roja Tarragona, amb el suport d’Europa Direct, realitzarà a diferents escoles tarragonines en el marc del projecte el Ciutat 10, el joc dels Drets Humans a la ciutat.
11/12/2013

La presentació va anar  a càrrec d’Ivana Martínez, Consellera de Joventut, Centres Cívics, Cooperació i del president de Creu Roja local, Ramon Grau.

Part dels alumnes de l'Escola El Serrallo van poder conèixer el joc amb als voluntaris de Creu Roja Joventut que van dinamitzar l'activitat.

El Joc Ciutat 10, editat per Creu Roja amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona, promou una reflexió sobre els drets i deures que tenim les persones com a ciutadans i ciutadanes i ajuda a comprendre quines són totes aquelles accions i recursos que les administracions locals posen a l’abast de la ciutadania per garantir aquest drets.

Gràcies al suport d'Europa Direct Tarragona, l'activitat d'educació pel desenvolupament que acompanya el joc es portarà a terme en diferents centres de la ciutat durant aquest curs.

Segells de reconeixement d’administració oberta