Esteu aquí: Inici Cooperació Notícies Notícies 2015-2016 Campanya d’acollida d’infants saharauis Vacances en Pau 2010

Campanya d’acollida d’infants saharauis Vacances en Pau 2010

Campanya d’acollida d’infants saharauis Vacances en Pau 2010

L'Ajuntament de Tarragona dóna suport a la iniciativa de l'associació Hammada
06/05/2010

La conselleria de Cooperació de l’Ajuntament de Tarragona dóna suport a l’associació Hammada en l’organització de la campanya d’acollida d’infants saharauis Vacances en Pau 2010.

L’actual situació econòmica mundial afecta principalment la població més desafavorida. És per això que l’associació fa una crida i us anima a col·laborar amb ells per viure aquesta experiència d’acolliment.

Com sabeu aquests infants passen els mesos d’estiu a la nostra terra acollits amb famílies de diferents poblacions del Camp de Tarragona. L’objectiu d’aquest projecte és el de poder allunyar les criatures de les condicions meterològiques, sanitàries i alimentàries extremes que es donen als campaments de refugiats Saharauis de Tindouf (Argèlia) on viuen durant tot l’any i que durant aquests mesos d’estiu es fan encara més dures.
 
És per això que des de Hammada es fa una crida a qualsevol família interessada en l’acolliment d’un d’aquests infants a posar-se en contacte amb l’Associació a través dels seus telèfons, que són 692 737 070 i 977 365 277, on us informaran de qualsevol dubte que tingueu al respecte.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta