Esteu aquí: Inici Cooperació Notícies Notícies 2015-2016 Cinema i exposicions en la recta final del cicle dedicat a Colòmbia

Cinema i exposicions en la recta final del cicle dedicat a Colòmbia

Cinema i exposicions en la recta final del cicle dedicat a Colòmbia

L’Espai Jove La Palmera acollirà el proper dimecres 25 de juliol a les 22 hores la projecció de la pel·lícula 'Retratos en un mar de mentiras', de Carlos Gaviria.
Cinema i exposicions en la recta final del cicle dedicat a Colòmbia Homenante de diumenge
23/07/2012

 

Aquest film serà la última pel·lícula del cicle dedicat a Colòmbia que se celebra a Tarragona des de principis de juliol. També, fins el 31 d’aquest mes, es poden visitar les exposicions Records des del cor: les víctimes de la memòria, al vestibul de l’Oficina Jove del Tarragonès; i La minga de resistència: el caminar de la paraula, a l’Espai Jove Kesse.

D’altra banda, la Rambla Nova va acollir ahir diumenge un homenatge als defensors dels drets humans. L’activitat, emmarcada dins el mateix cicle, va tenir una bona acollida i els passejants van poder contemplar un conjunt de siluetes humanes que representaven defensors de drets humans assassinats, amenaçats, torturats o que han sofert altres formes de violència a Colòmbia. Diverses figures en blanc i negre reposaven estirades al terra i portaven al pit el nom d’un defensor/a, els fets violents que va patir i el lloc. Les que representaven persones assassinades portaven també una taca vermella. Amnistia Internacional exigeix protecció, seguretat i llibertat pels defensors de drets humans a Colòmbia.

Més informació a: cooperacio.tarragona.cat i www.tarragonajove.org

Segells de reconeixement d’administració oberta