Esteu aquí: Inici Cooperació Notícies Notícies 2015-2016 Cinema, teatre i música per encetar les activitats d'estiu del cicle "De Fronteres a Murs" a l'Espai Jove La Palmera.

Cinema, teatre i música per encetar les activitats d'estiu del cicle "De Fronteres a Murs" a l'Espai Jove La Palmera.

Cinema, teatre i música per encetar les activitats d'estiu del cicle "De Fronteres a Murs" a l'Espai Jove La Palmera.

El cicle gira entorn de cinc d’aquests murs: Palestina, Ceuta i Melilla, Mèxic-EUA, Sàhara Occidental i Belfast.
Cinema, teatre i música per encetar les activitats d'estiu del cicle "De Fronteres a Murs" a l'Espai Jove La Palmera. "The Visitor", de Thomas MacCarthy. 8/07 (22 h) - Espai Jove La Palmera
06/07/2015

El cicle De fronteres a murs, impulsat pel Departament de Cooperació de l’Ajuntament de Tarragona, vol analitzar la realitat que viuen milions de persones que al llarg del planeta es veuen aïllades, separades o atrapades per un mur, una realitat física que és el reflex d’un model social que estem construint sobre l’apartheid, la desigualtat i la segregació. El cicle gira entorn de cinc d’aquests murs: Palestina, Ceuta i Melilla, Mèxic-EUA, Sàhara Occidental i Belfast.

Aquest dimecres, en col·laboració amb Tarragona Jove, s’inicia el cicle de cinema a la fresca, a l’Espai Jove La Palmera que oferirà cada dimecres a les 22h fins al 12 d’agost diferents propostes cinematogràfiques. El dimecres 8 de juliol es podrà veure “The Visitor” de Thomas McCarthy, la història d’un professor universitari que es creua en la vida d’una parella de emigrants sense papers que viu al seu apartament de Manhattan, el Tarek, un músic sirià, i la Zainab, la seva xicota senegalesa.

En el marc del mateix cicle, el dijous a les 20 h arriba a La Palmera “Simplicitats”, una proposta teatral per a tota la família de la companyia Xucrut Teatre, una cita amb la senzillesa i un reclam per compartir una estona de joc a l’abast de qualsevol.

El tercer Yo Pongo Internacional de Tarragona, el dissabte 11 de juliol, a partir de les 20.30 h al mateix Espai Jove La Palmera, donarà el toc més lúdic al cicle. Aquesta activitat vol ser un espai de trobada entre persones d’arreu que comparteixen un plat que els evoca records sobre els seus orígens, la seva terra. A través de la gastronomia, celebrarem la diversitat de la nostra ciutat en un sopar popular acompanyat d’un escenari obert en el que es podrà veure música i dansa.

Organitza: Departament de Cooperació de l’Ajuntament de Tarragona
Col·labora: Tarragona Jove

Segells de reconeixement d’administració oberta