Esteu aquí: Inici Cooperació Notícies Notícies 2015-2016 Del 15 al 18 d'abril, Metges Sense Fronteres torna a Tarragona

Del 15 al 18 d'abril, Metges Sense Fronteres torna a Tarragona

Del 15 al 18 d'abril, Metges Sense Fronteres torna a Tarragona

Del 15 al 18 d'abril tindrà lloc un cicle d'activitats destinades a tots els públics
Del 15 al 18 d'abril, Metges Sense Fronteres torna a Tarragona Treballadors de Metges sense Fronteres, al camp de refugiats de Dadaab, l'agost
13/04/2015

 

Un any després de la campanya Tarragona Sense Fronteres, Metges Sense Fronteres torna a la ciutat del 15 al 18 d'abril amb un cicle d'activitats destinades a tots els públics. El cicle tractarà temes relacionats amb les dificultats a l’accés a la salut que es produeixen en crisis humanitàriescom l’actual epidèmia d’Ebola, l’epidèmia VIH/Sida,i les dificultats per rebre atenció a les quals s’afronten les persones refugiades. El cicle, que es presentarà amb l’esmorzar informatiu, destaca activitats com el cinefòrum de la pel·lícula ‘Fire in theblood’ a l’Antiga Audiència, la xerrada ‘Ebola: un any després de l’epidèmia’ a la Universitat Rovira i Virgili (URV) i el contacontes-teatre ‘Érase una vez un refugiado’ a Les Granotes Terrassa, a càrrec de l’Escuela Municipal de Teatre de Zaragoza.

Les activitats s'han programat amb la col·laboració de la Conselleria de Cooperació de l'Ajuntament de Tarragona, Tecletes, les Granotes Terrassa i la Universitat Rovira i Virgili.

Agenda

Cinefòrum Fire in the Blood (projecció + col·loqui)

Ponents: Javier Sancho, que va ser responsable d’informació de MSF Espanya i coordinador de la Campanya Accés a Medicaments a l'Amèrica Llatina, i Marta Trayner, delegada Internacional de Creu Roja.
Quan:
16 d’abril, de 18:30 a 21:00.
On:
Sala Antiga Audiència de Tarragona. Plaça Pallol, 3, Tarragona.
Entrada gratuïta


Xerrada 'L'ebola: un any després de l’epidèmia' a la Universitat Rovira i Virgili

Ponent: Mercè Rocaspana, expatriada de MSF i infermera, amb experiència en el terreny com a coordinadora mèdica a Sierra Leone en el projecte d'Ebola (entre d’altres).
Quan:
16 d’abril, de 18:00 a 20:00.
On:
Universitat Rovira i Virgili, Facultat de Medicina i Ciències de la Salut, Aula Magna. Carrer de Sant Llorenç, 21, Reus.
Entrada reservada a públic universitar
i

Contacontes-teatre 'Érase una vez un refugiado', Escuela Municipal de Teatro de Zaragoza

Activitat per a públic infantil i familiar.
Quan:
18 d’abril, de 12:00 a 13:00.
On:
Les Granotes Terrassa. Parc de l’Amfiteatre, Tarragona.
Entrada gratuït
a

Segells de reconeixement d’administració oberta