Esteu aquí: Inici Cooperació Notícies Notícies 2015-2016 Dimarts 11 comença el cicle de cinema dedicat a Lluís Escartín

Dimarts 11 comença el cicle de cinema dedicat a Lluís Escartín

Dimarts 11 comença el cicle de cinema dedicat a Lluís Escartín

Les projeccions tindran lloc de l’11 al 13 de juny a l’Espai Jova Kesse.
10/06/2013

 

Demà a les 18:30 h, l’Espai Jove Kesse acull la presentació d’un cicle de cinema dedicat a Lluís Escartín. La presentació comptarà amb la presència de la tinent d’alcalde de Cooperació, Begoña Floria i anirà a càrrec del mateix Lluís Escartín. Durant l’acte, es projectaran tres dels seus treballs, també es podrà veure el clip resultant del taller realitzat en l’edició anterior a càrrec d’alumnes de comunicació de la URV.

Aquesta és la segona edició d’un cicle de cinema al voltant de la interculturalitat que aquest any es fixa en Lluís Escartín. L’obra d’aquest cineasta és una composició sense partitura, una obra que trenca amb les fórmules esdevingudes pel videoart, el cinema experimental i el documental. El seu treball s’ha exhibit en festivals de cinema i museus de més de 36 països, a ciutats com Dublín, Amsterdam, Londres o París. A través d’aquest cicle es volen promoure nous formats d’anàlisi de la realitat intercultural, creant consciència crítica sobre les problemàtiques d’altres països. Durant tres dies es projectarà la particular visió del món d’Escartín a través de 10 dels seus curtmetratges.

El dimecres 12 de juny a les 18.30 h la projecció de quatre curtmetratges s’acompanyarà amb una xerrada sobre la situació dels refugiats a l’Estat español. El dijous 13 de juny, després de la projecció, es podrà veure el treball realitzat pels participants al taller que ofereix el director entre l’11 i el 13 de juny (de 10 a 14 h) sobre la realització d’un documental.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta