Esteu aquí: Inici Cooperació Notícies Notícies 2015-2016 Dimecres, Dia Mundial de les persones refugiades, es presenta 'Catalunya, terra d'asil'

Dimecres, Dia Mundial de les persones refugiades, es presenta 'Catalunya, terra d'asil'

Dimecres, Dia Mundial de les persones refugiades, es presenta 'Catalunya, terra d'asil'

L’acte serà a les 18.30 h a l’Espai Kesse i estarà presentat pel director de l’Agència Catalana de Cooperació, Carles Llorens.
18/06/2012

 

En motiu de la celebració del dia mundial de les persones refugiades, aquest dimecres 20 de juny, la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat presenta a Tarragona el llibre Catalunya, Terra d’Asil. L’acte serà a les 18.30 h a l’Espai Kesse i estarà presentat pel director de l’Agència Catalana de Cooperació, Carles Llorens, i comptarà amb la presència de la tinent d’alcalde de Cooperació, Begoña Floria.

La publicació fa visible el compromís històric i actual de la ciutadania catalana amb les persones refugiades. Dóna la paraula a aquelles persones que han defensat el dret d’asil des d’institucions públiques, entitats, iniciatives locals, moviments socials... persones que han millorat la vida dels refugiats a Catalunya. A més, hi participarà, per compartir les seves vivències, un dels testimonis.

Aquesta activitat compta amb la col·laboració de la Conselleria de Cooperació de l’Ajuntament de Tarragona i l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament.

Segells de reconeixement d’administració oberta