Esteu aquí: Inici Cooperació Notícies Notícies 2015-2016 Entrepobles celebra la seva Assemblea General a Altafulla (Tarragona)

Entrepobles celebra la seva Assemblea General a Altafulla (Tarragona)

Entrepobles celebra la seva Assemblea General a Altafulla (Tarragona)

L’Associació Entrepobles-Entrepueblos-Entrepobos-Herriarte celebra l’Assemblea General d'EntrePobles de tot l'Estat a Altafulla (Tarragona)
16/04/2015

L’Associació Entrepobles-Entrepueblos-Entrepobos-Herriarte celebra anualment l’Assemblea General d'EntrePobles de tot l'Estat, un espai on l’organització en el seu conjunt pot participar en la presa de decisions de tots els temes que presidiran el dia a dia de la seva activitat durant el proper any.

Enguany la XXVII Assemblea General, acte de debat, participació i democràcia interna, però també de trobada i de festa, se celebrarà a Altafulla (Tarragona) els propers dies  18 i 19 d’abril a la Sala Municipal “LA VIOLETA”. Sant Antoni Abad, 11 - Altafulla (Tarragona).

El dissabte 18 i haurà una xerrada amb l’economista investigadora de la Universitat Pablo Olavide de Sevilla i activista en moviments socials i feministes, Astrid Agenjo; l’activista feminista i membre de l’Associació Ca la Dona i de la Xarxa de Dones per la Salut, Montse Cervera.

I el diumenge 19, prèvia a la clausura, una altra xerrada amb la coordinadora política y pedagògica de l’Escola de Formació Política Florestán Fernándes del MST, Simone Silva, i el director de política i organització de la Confederación de Nacionalidades Indígenas de Ecuador (CONAIE), Floresmilo Simbaña.

Activitats

Dissabte 18 d’abril

9.15 –  10 h Recepció i entrega de materials.

10 –  10.15 h Presentació i constitució de la taula.

10.15 –  12 h Balanç econòmic 2014. Pressupost 2015. Memòria d’activitats 2014. Memòria activitats de les Comissions (Sobiranies, Feminismes i Justícies).

 

12.30 – 14 h Presentació i debat : Responsabilitat col·lectiva en el sosteniment de la vida. Perspectives, reptes i propostes des dels moviments feministes per una transformació social emancipadora en el context actual

 

15.30 – 17.30 h Visita a l’Hort de la Sínia.

18 – 20.30 h Grups de treball: Projecte d’escola de formació, Comunicació: webs i xarxes socials, Protecció i seguretat davant la criminalització, Taller sobre el moviment indígena a Equador amb Floresmilo Simbaña (dirigent de polítiques de la CONAIE)

20.30 h Sopar, visita al poble i festa.

 

Diumenge 19 d’abril

10 - 12 h EN PLENÀRIA: Presentació de les conclusions i/o propostes de les comissions i grups de treball.

12 – 14 h Presentació de l’experiència de l’Escola de Formació Política Florestán Fernándes del MST

14 h Salutació de Floresmilo Simbaña (CONAIE Equador) i Clausura.

 

Més informació

Segells de reconeixement d’administració oberta