Esteu aquí: Inici Cooperació Notícies Notícies 2015-2016 La campanya "Jo dono un coop de mà" finalitza amb un cicle que inclou teatre, cinema, tallers i exposicions

La campanya "Jo dono un coop de mà" finalitza amb un cicle que inclou teatre, cinema, tallers i exposicions

La campanya "Jo dono un coop de mà" finalitza amb un cicle que inclou teatre, cinema, tallers i exposicions

Les activitats han començat aquesta setmana i acaben el 9 de febrer.
22/01/2014

 

El cicle que posa fi a la campanya de cooperació Jo dono un coop de mà comptarà amb deu activitats diferents. S'ha iniciat amb una exposició que es podrà veure fins al 9 de febrer a l’Espai Jove Kesse. Es tracta d'un recorregut per diferents projectes de cooperació que compten amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona.

La programació inclou també cinc projeccions, tres tallers per a joves i una activitat teatral. El divendres 31 de gener a l’Antiga Audiència es projectarà Interferències, una pel·lícula fruit del treball de l’Observatori pel Deute en la Globalització i de Quepo, que ha buscat noves formes de combinar cinema i denúncia social. Aquesta pel·lícula es podrà veure per primer cop a Tarragona i a més, l’acte comptarà amb la presència d’un membre de l’ODG i un dels productors de Quepo amb els quals s’encetarà un col·loqui després de la projecció. El divendres 7 de febrer, a l’Espai Jove Kesse, es presentarà Quina tela, un treball teatral de Xucrut Teatre que ens parla, en clau d’humor, de l’origen de la roba que portem.

La campanya Jo dono un coop de mà va començar fa un any, impulsada pel Consell Municipal de la Cooperació i l’Ajuntament de Tarragona. L’objectiu ha estat reforçar els valors de la solidaritat i la justícia social i donar-los a conèixer a través de diferents activitats de sensibilització.

 

 

Segells de reconeixement d’administració oberta