Esteu aquí: Inici Cooperació Notícies Notícies 2015-2016 La Fundació Akwaba t'anima a participar en el concurs de fotorelats #desfemlesdesigualtats

La Fundació Akwaba t'anima a participar en el concurs de fotorelats #desfemlesdesigualtats

La Fundació Akwaba t'anima a participar en el concurs de fotorelats #desfemlesdesigualtats

11/11/2014

La Fundació Akwaba arriba a Tarragona a l’última fase de la primera etapa de la campanya #desfemlesdesigualtats, una iniciativa impulsada per la Fundació Akwaba amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona.

#desfemlesdesigualtats és una campanya impulsada per la Fundació Akwaba que té per finalitat generar una ciutadania activa respecte a la defensa dels drets humans i el desenvolupament humà i sostenible. Neix de la voluntat de donar resposta a l’increment de les desigualtats a Catalunya i al món des del pilar de treball de l’entitat: la formació.

A través de fotorelats, els alumnes de 5è de primària del CEIP Torreforta i del CEIP el Miracle han descobert les desigualtats i les injustícies, però també han  assenyalat els drets humans que ens semblen més importants i que totes les persones, visquin on visquin, han de tenir garantits.

L'objectiu de la campanya és desfer les desigualtats,  per això s'ha presentat un concurs virtual dels fotorelats elaborats, en el que poden votar totes les persones que comparteixen els principis de la campanya. Als fotorelats guanyadors dels centres, se’ls obsequiarà amb la impressió en format postal per poder continuar fent-ne difusió entre la ciutadania tarragonina.

Els fotorelats es poden veure i votar des del dia 10 fins al 15 de novembre.

 

 

Segells de reconeixement d’administració oberta