Esteu aquí: Inici Cooperació Notícies Notícies 2015-2016 L'exposició Jo dono un coop de mà busca la participació de tots

L'exposició Jo dono un coop de mà busca la participació de tots

L'exposició Jo dono un coop de mà busca la participació de tots

Es podrà visitar des d'avui i fins al nou de febrer a l'Espai Jove Kesse, i et proposa fotografiar-te amb el logotip de la campanya i penjar la teva fotografia a les xarxes socials.
14/01/2014

 

L'exposició de la campanya Jo dono un coop de mà es podrà veure a l'Espai Jove Kesse des d'avui fins al dia 9 de febrer. Durant aquestes setmanes, l'exposició buscarà la participació ciutadana a través de les xarxes socials. Es tracta de visitar l'exposició i fer-se la fotografia amb un dels elements, per després compartir-la a les xarxes socials, reproduir la imatge de la campanya o fer-ne una interpretació original. Els qui visitin l'exposició també poden emportar-se un test biodegradable amb llavors i terra per tal que puguin plantar, a casa seva, una llavor a favor de la cooperació internacional.

Podeu trobar tota la informació al facebook del departament de Cooperació, facebook.com/cooperaciotarragona, on es compartiran les imatges i comentaris dels participants.

La cooperació internacional defensa valors universals que impulsen processos de canvi aquí i arreu, perquè, en el món globalitzat, la lluita contra la pobresa té molts fronts oberts, perquè la solidaritat i la justícia social són els principis que ens mouen a treballar per a un món millor. Des de la nostra ciutat, volem seguir contribuint a canviar les coses i per això tots hem de donar un cop de mà. Informar-se, participar i actuar és assumir la nostra responsabilitat en defensa del dret a la pau, els drets humans i el benviure dels pobles.

Segells de reconeixement d’administració oberta