Esteu aquí: Inici Cooperació Notícies Notícies 2015-2016 ONGenXarxa, nova plataforma digital

ONGenXarxa, nova plataforma digital

ONGenXarxa, nova plataforma digital

ONGenXarxa (www.ongenxarxa.org) és un projecte del tarragoní Josep Alcoceba, una innovadora iniciativa social que neix amb la motivació d’escoltar, aprendre i difondre l’experiència de tots els projectes de cooperació que es duen a terme des del nostre territori.
28/06/2016

El Camp de Tarragona compta des d’avui amb un nova plataforma digital al voltant de la cooperació internacional que pretén posar en valor la tasca de les ONG que treballen al nostre territori, crear sinèrgies entre elles i acostar la ciutadania a les iniciatives solidàries, projectes de desenvolupament i activitats que realitzen.

ONGenXarxa (www.ongenxarxa.org) és un projecte del tarragoní Josep Alcoceba, estudiant del Postgrau de Cooperació Internacional i Innovació Social de la Universitat Rovira i Virgili que compta amb el suport del Departament de Cooperació de l’Ajuntament de Tarragona, una innovadora iniciativa social que neix amb la motivació d’escoltar, aprendre i difondre l’experiència de tots els projectes de cooperació que es duen a terme des del nostre territori.

La plataforma inclou també un calendari comú on es poden visualitzar totes les activitats que les ONG i associacions socials fan a casa nostra. Tal i com explica el mateix Josep Alcoceba, “la idea és no només compartir les experiències en cooperació de les persones que treballen i col·laboren en les ONG per tal d’aconseguir un impacte social més eficient, sinó també construir una agenda social comuna per tal de facilitar la participació i implicació ciutadana en les seves campanyes”.

A més, la plataforma compta amb un espai de blog, on les ONG tenen l’oportunitat d’expressar les seves opinions i un espai de campanyes, on el ciutadà podrà trobar totes les campanyes que s’estan duent a terme des del nostre territori.

Segells de reconeixement d’administració oberta