Esteu aquí: Inici Cooperació Notícies Notícies 2015-2016 S’aproven les Normes de Funcionament del Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació de Tarragona

S’aproven les Normes de Funcionament del Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació de Tarragona

S’aproven les Normes de Funcionament del Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació de Tarragona

Des del passat 27 de novembre, les entitats interessades poden tramitar la seva participació en el Consell Municipal.
02/12/2013

 

El Consell Municipal de Cooperació Internacional i Solidaritat de la ciutat de Tarragona és un òrgan permanent de participació ciutadana, de caràcter consultiu, en totes les matèries relacionades amb la promoció de la Solidaritat i la Cooperació Internacional a la nostra ciutat. El seu objectiu és el de fomentar processos de participació entre els diferents actors i agents de la ciutat que treballen en l’àmbit de la Solidaritat i la Cooperació, així com altres sectors interessats.

El Consell Municipal està actiu a Tarragona des de l’any 1998 i durant aquest anys ha treballat per millorar i coordinar les accions encaminades a la defensa de la justícia social, el benviure dels pobles, els drets humans i la pau.

Després d’un intens procés de participació en el que han tingut cabuda totes les Organitzacions No Governamentals i grups polítics membres del Consell, l’equip tècnic i administratiu de la Conselleria de Cooperació ha elaborat unes noves normes de funcionament que pretenen fomentar una implicació més activa del Consell i incrementar l’eficàcia de les seves actuacions.

Les entitats interessades en participar del Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació poden fer la tramitació per a formar-ne part des del passat 27 de novembre.

Com formar part del Consell Municipal

Segells de reconeixement d’administració oberta