Esteu aquí: Inici Cooperació Notícies Notícies 2015-2016 Tarragona acollirà dilluns l'acte "Casa nostra, casa vostra" per impulsar l'acollida de persones refugiades a Catalunya

Tarragona acollirà dilluns l'acte "Casa nostra, casa vostra" per impulsar l'acollida de persones refugiades a Catalunya

Tarragona acollirà dilluns l'acte "Casa nostra, casa vostra" per impulsar l'acollida de persones refugiades a Catalunya

A les 7 de la tarda a la plaça de la Font el músic Joan Dausà interpretarà la cançó “Com plora el mar”.
16/12/2016

El dilluns 19 de desembre a les 7 de la tarda a la plaça de la Font, Tarragona acollirà un dels actes de la campanya "Casa nostra, casa vostra". Aquesta campanya la van iniciar organitzacions i ciutadania a finals de novembre per impulsar l'acollida de persones refugiades a Catalunya. El músic Joan Dausà interpretarà la cançó "Com plora el mar", els beneficis que s'obtinguin amb la venda de la cançó a les plataformes digitals, els donarà a la campanya. El repertori es completarà amb quatre versions de contingut simbòlic: "No és això, companys" de Lluís Llach, "Qualsevol nit pot sortir el sol" de Jaume Sisa, "Heal The World" de Michael Jackson i "Blowing In The Wind" de Bob Dylan.

Un videoclip de la cançó, realitzat per Paulí Subirà, Lluís Danés i Xavier Bonet, mostrarà imatges del periple que les persones han fet des dels països d'origen fins als camps de refugiats, passant pel mar. Durant l'actuació s'instal·larà un estand informatiu on es recolliran signatures del manifest.

La campanya "Casa nostra, cosa vostra" tindrà una exposició divulgativa a les escoles, una sèrie documental de televisió per trencar l'anonimat de les persones refugiades i una xarxa d'activitats de sensibilització per tot el territori, amb una oferta de xerrades i tallers.

La programació culminarà al febrer amb els dos actes centrals de la campanya: un concert al Palau Sant Jordi de Barcelona i una manifestació que s'espera que sigui multitudinària a la vora del Mediterrani.

Tota la campanya es podrà seguir minut a minut al web www.casanostracasavostra.cat, a les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram amb el nom d'usuari @volemacollir i l'etiqueta #volemacollir. La campanya també recull aportacions econòmiques i adhesions al manifest.

Segells de reconeixement d’administració oberta