Esteu aquí: Inici Cooperació Notícies Notícies 2015-2016 Tarragona commemora el 70è aniversari de la creació de les Nacions Unides

Tarragona commemora el 70è aniversari de la creació de les Nacions Unides

Tarragona commemora el 70è aniversari de la creació de les Nacions Unides

S’il·luminarà de color blau la façana del Palau Municipal i la Torre dels Vents, a més d’onejar la bandera de les Nacions Unides a l’entrada de l’Ajuntament.
23/10/2015


Demà, dissabte 24 d’octubre, Tarragona se suma a la celebració els 70 anys de la creació de les Nacions Unides i al 60è aniversari de l’ingrés d’Espanya a aquest organisme internacional i s’il·luminarà de color blau la façana del Palau Municipal i la Torre dels Vents, a més d’onejar la bandera de les Nacions Unides a l’entrada de l’Ajuntament. Es tracta d’una iniciativa promoguda pel Ministerio de Asuntos Exteriores y de Cooperación i de la Asociación para la Naciones Unidas en España a la que s’han sumat administracions públiques d’arreu del territori.

D’alta banda, el diumenge, 25 d’octubre, la Torre dels Vents s’il·luminarà de color vermell per commemorar el Dia Internacional de la lluita contra la Polio. Recentment s’ha declarat el continent africà lliure de polio. Actualment aquesta malaltia continua present a Afganistan i Pakistan.

Segells de reconeixement d’administració oberta