Esteu aquí: Inici Cooperació Notícies Notícies 2015-2016 Tarragona concedeix un ajut de 41.275,5 euros a ACNUR per l'atenció als refugiats de Síria

Tarragona concedeix un ajut de 41.275,5 euros a ACNUR per l'atenció als refugiats de Síria

Tarragona concedeix un ajut de 41.275,5 euros a ACNUR per l'atenció als refugiats de Síria

Tarragona se sumarà a la Xarxa de Ciutats - Refugi proposada des de l'Ajuntament de Barcelona i que impulsarà accions per millorar l’acollida de persones que cerquen asil.
 Tarragona concedeix un ajut de 41.275,5 euros a ACNUR per l'atenció als refugiats de Síria Campament refugiats Zaatari, districte de Mafraq, Jordània, Agost 2014. © David González
03/09/2015

 

L’Ajuntament de Tarragona, a proposta de la Conselleria de Cooperació i amb el vistiplau del Consell Municipal de Cooperació, ha concedit una subvenció a l’Associació Comitè Català per als Refugiats, Catalunya amb ACNUR de 41.275,5 €. L'ajut es destinarà a l’atenció de les persones refugiades pel conflicte a Síria.

La consellera de Cooperació, Ivana Martínez, ha explicat que: "des de la Conselleria i el Consell de Cooperació considerem que és prioritària l’atenció a les persones refugiades pel conflicte a Síria, que ja superen els 4 milions de persones, i que es troben en una situació prolongada de sofriment i vulnerabilitat. Per això, hem acordat atorgar aquest ajut a l’Alt Comissionat de les Nacions Unides, organisme que té el mandat de protegir les persones en situació de refugi i desplaçament". L'acord per atorgar la subvenció passarà pel proper consell plenari del 28 de setembre.

La consellera també ha explicat que: "Tarragona se sumarà a la Xarxa de Ciutats - Refugi proposada des de l'Ajuntament de Barcelona i que impulsarà accions per millorar l’acollida de persones que cerquen asil".

Segells de reconeixement d’administració oberta