Esteu aquí: Inici Cooperació Notícies Notícies 2017 Centres Cívics comparteixen "Jocs del món" per celebrar el Dia Mundial dels Drets dels Infants

Centres Cívics comparteixen "Jocs del món" per celebrar el Dia Mundial dels Drets dels Infants

Centres Cívics comparteixen "Jocs del món" per celebrar el Dia Mundial dels Drets dels Infants

És una iniciativa conjunta del departmanet de Cooperació i Centres Cívics de la ciutat.
17/11/2017

 

Dilluns 20 de novembre es celebra mundialment el dia dels Drets dels Infants. Aquest dia nenes i nens i podràn jugar a diferents jocs de taula i d'habilitat, algun d'ells de mida gegant, com l'Avalam, el Mikado, la cursa de Tortugues, els Sortilegis o Maxi Frizer entre d'altres.

Els jocs estaran repartits per cinc centres cívics de la ciutat, CC Torreforta, CC Bonavista, CC Sant Salvador, CC Part Alta i CC Sant Pere i Sant Pau i s'hi podrà jugar des de les cinc de la tarda fins a les vuit del vespres. Concretament estaran a les ludoteques dels centres.

Els nenes i nenes també tindran la possibilitat de veure l'exposició dels Drets dels Infants que estarà repartida entre tots el centres cívics que hi participen.

L'accés és gratuït i obert a tothom, però cal inscriure's al centre cívic.

Tot i que la inscripció es podrà fer també en el moment abans d'accedir a l'activitat, es demana fer-ho prèviament per agilitzar el procés.

 

 

 

Segells de reconeixement d'administració oberta