Esteu aquí: Inici Cooperació Notícies Notícies 2017 S'enceta el programa d'activitats solidàries de tardor

S'enceta el programa d'activitats solidàries de tardor

S'enceta el programa d'activitats solidàries de tardor

Hi haurà espectacles i activitats gratuïtes per a públic familiar
S'enceta el programa d'activitats solidàries de tardor Foto: Mauri
19/10/2017


L'Ajuntament de Tarragona estrena aquesta tardor un programa d'activitats solidàries. Després de l'èxit de públic infantil i familiar de la programació organitza a l'estiu i que es van realitzar a l'espai Jove la Palmera, aquesta temporada es reeditarà el format (rondalles, contes teatralitzats i jocs del món).

L'eix principal d'aquest trimestre és reforçar l'educació en valors i donar a conèixer els DRETS DELS INFANTS. "La novetat és descentralitzar les activitats i apropar-les als barris", explica la consellera de Joventut i Cooperació, Ivana Martínez. Com habitualment, totes les activitats són gratuïtes i d'accés lliure.


Una programació farcida d'activitats

 

  • El 25 d'octubre terrabastall de contes, rondalles i contes sobre l'amistat, la cooperació entre persones i els valors, a càrrec de les Gates Gatunes a la sala d'actes de l'Espai Jove Kesse
  • Del 6 al 19 de novembre, exposició dels "Drets dels infants" al pati de l'IMET. En col·laboració amb el Consell dels Infants.
  • 20 de novembre dia internacional dels drets dels infants. Dret al joc i al lleure. "Jocs del món", activitats i jocs col·laboratius de 17 a 18.30 h. Activitat transversal organitzada pels departaments de Cooperació, Consell d'Infants i Centres Cívics. Simultàniament als Centres Cívics de Bonavista, Part Alta, Sant Salvador, Sant Pere i Sant Pau i Torreforta.
  • 24 de novembre "Tots els colors dels contes". Contes de la diversitat a càrrec de la Karme González a la Ludoteca del Centre Cívic Torreforta.
  • 30 de novembre "Kamishibai, el teatre de paper". La història narrada: "El secret de Vicenç Ferrer". A càrrec de la Fundació Vicente Ferrer, a la Ludoteca del Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau.
  • De l'1 al 15 de desembre exposició: Transformant el món: els objectius de desenvolupament sostenible (ODS). Organitza la regidoria de Cooperació amb la col·laboració de l'Associació de les Nacions Unides a Espanya, al vestíbul del Centre Cívic de Sant Salvador.
  • 21 de desembre espectacle familiar de contes teatralitzats "Amb gust de cafè", a càrrec de Carles Cuberes a la sala d'actes de l'Espai Jove Kesse
  • Dins del Parc Infantil de Nadal, del 27 de desembre de 2017 fins al 4 de gener de 2018, exposicio "Els drets dels infants"
  • 27 de desembre a les 17.30 h, rondalles: Un Nadal de contes. Històries d'aquí i d'allà que ens descobriran els veritables regals per a tot l'any, a càrrec de l'Imma Pujol.
  • Del 27 al 30 de desembre, tallers "Jocs de comerç just" i "L'estenedor de les injustícies". Activitats familiars i especialment per a infants entre 8 i 12 anys. A càrrec de Setem Catalunya en col·laboració amb la regidoria de Cooperació de l'Ajuntament de Tarragona.
Segells de reconeixement d'administració oberta