Esteu aquí: Inici Cooperació Notícies Notícies 2017 S'enceta el programa d'activitats solidàries de tardor

S'enceta el programa d'activitats solidàries de tardor

S'enceta el programa d'activitats solidàries de tardor

S'enceta el programa d'activitats solidàries de tardor Foto: Mauri
Hi haurà espectacles i activitats gratuïtes per a públic familiar
19/10/2017


L'Ajuntament de Tarragona estrena aquesta tardor un programa d'activitats solidàries. Després de l'èxit de públic infantil i familiar de la programació organitza a l'estiu i que es van realitzar a l'espai Jove la Palmera, aquesta temporada es reeditarà el format (rondalles, contes teatralitzats i jocs del món).

L'eix principal d'aquest trimestre és reforçar l'educació en valors i donar a conèixer els DRETS DELS INFANTS. "La novetat és descentralitzar les activitats i apropar-les als barris", explica la consellera de Joventut i Cooperació, Ivana Martínez. Com habitualment, totes les activitats són gratuïtes i d'accés lliure.


Una programació farcida d'activitats

 

  • El 25 d'octubre terrabastall de contes, rondalles i contes sobre l'amistat, la cooperació entre persones i els valors, a càrrec de les Gates Gatunes a la sala d'actes de l'Espai Jove Kesse
  • Del 6 al 19 de novembre, exposició dels "Drets dels infants" al pati de l'IMET. En col·laboració amb el Consell dels Infants.
  • 20 de novembre dia internacional dels drets dels infants. Dret al joc i al lleure. "Jocs del món", activitats i jocs col·laboratius de 17 a 18.30 h. Activitat transversal organitzada pels departaments de Cooperació, Consell d'Infants i Centres Cívics. Simultàniament als Centres Cívics de Bonavista, Part Alta, Sant Salvador, Sant Pere i Sant Pau i Torreforta.
  • 24 de novembre "Tots els colors dels contes". Contes de la diversitat a càrrec de la Karme González a la Ludoteca del Centre Cívic Torreforta.
  • 30 de novembre "Kamishibai, el teatre de paper". La història narrada: "El secret de Vicenç Ferrer". A càrrec de la Fundació Vicente Ferrer, a la Ludoteca del Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau.
  • De l'1 al 15 de desembre exposició: Transformant el món: els objectius de desenvolupament sostenible (ODS). Organitza la regidoria de Cooperació amb la col·laboració de l'Associació de les Nacions Unides a Espanya, al vestíbul del Centre Cívic de Sant Salvador.
  • 21 de desembre espectacle familiar de contes teatralitzats "Amb gust de cafè", a càrrec de Carles Cuberes a la sala d'actes de l'Espai Jove Kesse
  • Dins del Parc Infantil de Nadal, del 27 de desembre de 2017 fins al 4 de gener de 2018, exposicio "Els drets dels infants"
  • 27 de desembre a les 17.30 h, rondalles: Un Nadal de contes. Històries d'aquí i d'allà que ens descobriran els veritables regals per a tot l'any, a càrrec de l'Imma Pujol.
  • Del 27 al 30 de desembre, tallers "Jocs de comerç just" i "L'estenedor de les injustícies". Activitats familiars i especialment per a infants entre 8 i 12 anys. A càrrec de Setem Catalunya en col·laboració amb la regidoria de Cooperació de l'Ajuntament de Tarragona.

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat