Esteu aquí: Inici Cooperació Notícies Notícies 2018 7è Yo Pongo Internacional de Tarragona

7è Yo Pongo Internacional de Tarragona

7è Yo Pongo Internacional de Tarragona

Dijous 2 d'agost, a les 21.00 h, a l'Espai Jove La Palmera
01/08/2018

La setena edició del Yo Pongo arriba de nou a l'Espai Jove La Palmera, el 2 d'agost a les 21.00 h.

Les croquetes de l’àvia, l’olor del suquet de la mare, els sopars amb els amics… menjars del món en un espai de trobada amb persones d’arreu que comparteixen un plat que els evoca records sobre els seus orígens, la seva terra.

El Yo Pongo és una activitat gratuïta d'accés obert a tothom i que vol reunir cultures d'arreu del món mitjançant la gastronomia i espectacles.

És una oportunitat de construir ponts entre cultures. Tota la ciutadania està convidada a formar-ne part, només cal que la persona porti un plat cuinat que sigui típic de la seva terra, que li porti bons records, i el comparteixi amb la resta d'assistents. Es vol celebrar la diversitat de la ciutat en un ambient festiu per trencar estereotips i fronteres.

En aquesta setena edició, prèviament, es realitzaran tres tallers de cuina, xinesa, tailandesa i mexicana, amb la voluntat que les persones participants d’aquests comparteixin les seves creacions al Yo Pongo. Les inscripcions a quest tallers ja estan tancades i amb totes les places cobertes.

A més a més, com cada any diferents actuacions, com una ballada conjunta de Bollywood, per a tots els públics, ompliran l’escenari.

També hi haurà Escenari Obert i els assistents podràn actuar i aportar la mostra cultural que més desitgin com ballar, cantar, llegir un poema...

Els particpants trobaran també disponibles els receptaris d'edicions anteriors en versió paper, de la 1a a la 5a edició. La sisena edició es pot trobar en aquest enllaç.

La vaixella, plats, bols, ganivets, forquilles i gots, que es fa servir és material compostable biodegradable, és d'un sol ús i està elaborada majoritàriament amb polpa de cel·lulosa a partir de la canya de sucre.

Una alternativa sostenible a la vaixella de plàstic convencional i contribueix a reduir els residus plàstics i la contaminació que es produeix en la incineració d'aquests. Tots aquests articles poden llençar-se al contenidor marró de matèria orgànica, juntament amb les restes de menjar.

A les  21 h s'obriran les portes al públic assistent.

El recinte disposa de servei de bar.

Segells de reconeixement d'administració oberta