Esteu aquí: Inici Cooperació Notícies Notícies 2018 Cinema, contes, tallers, xerrades i exposicions per una tardor amb CooperAcció

Cinema, contes, tallers, xerrades i exposicions per una tardor amb CooperAcció

Cinema, contes, tallers, xerrades i exposicions per una tardor amb CooperAcció

El taller Què hi ha darrera del teu mòbil? i la xerrada Els draps bruts de la indústria tèxtil, a l'apartat sobre consum responsable "No et consumeixis"
01/10/2018

L'objectiu de la programació és fomentar entre la ciutadania de Tarragona, iniciatives i activitats per crear nous models basats en la construcció d’un món més equitatiu, sostenible i humà, que respecti els drets humans, la cultura de pau i es fonamenti en la Justícia Global.

Descarrega i consulta la programació en aquest enllaç

La programació es divideix en quatre àmbits:

Cicle de cinema i educAcció. Es projecten les pel·lícules Fievel i el nou món (+6 anys) al centre cívic de Torreforta i Binta i la gran idea (+11 anys) al centre cívic de Sant Pere i Sant Pau. El cicle acabarà amb la projecció de Rauf a l’Antiga Audiència el dia 30 de novembre, on tindrà lloc un col·loqui amb Xavier García Puerto, Director del Festival Internacional de Cinema de Tarragona. El cicle està coorganitzat amb la Xarxa de centres Cívics de Tarragona i el REC.

No et consumeixis. Amb eines pel consum responsable com la xerrada Els draps bruts de la indústria tèxtil, on es parlarà dels drets laborals de les persones que treballen en el sector tèxtil arreu del món,  i una exposició i un taller per a descobrir Què hi ha darrere dels mòbils?, tot allò que s’amaga darrere seu (explotació laboral i infantil, conflictes armats...) i quines eines i alternatives podem fer servir per minimitzar els impactes socials i ambientals que amaguen. Activitats realitzades amb la col·laboració de Setem Catalunya i Enginyeria Sense Fronteres.

Activitats formatives. El curs de Gestió de projectes. Nivell inicial al novembre i la xerrada Compartint somriures, l'experiència de dos joves tarragonins a Angola amb l’organització Pallassos sense Fronteres.

Participa. Aquest apartat emmarca les activitats organitzades per diferents organitzacions i ONG de Tarragona amb exposicions sobre la Índia, la crisi de les persones refugiades del conflicte Sirià  o la violència a Llatinoamèrica; un cicle amb els contes per als més petits o un concert de Gospel entre altres. Activitats organitzades per l’Assemblea de Cooperació per la Pau, la Fundació Vicente Ferrer i Mans Unides Tarragona.

Segells de reconeixement d'administració oberta