Esteu aquí: Inici Cooperació Notícies Notícies 2018 "Dones defensores de Drets Humans", xerrada sobre la violència contra les dones activistes

"Dones defensores de Drets Humans", xerrada sobre la violència contra les dones activistes

"Dones defensores de Drets Humans", xerrada sobre la violència contra les dones activistes

Veus de resistència a Llatinoamèrica.
01/03/2018

 

El proper 14 de març a les 19 h, a la Sala d'actes de l'Espai Jove Kesse, amb motiu del Dia de les Dones, dues defensores de Drets Humans a Llatinoamèrica compartiran les seves experiències. Elles són la Silvia Berrocal, membre de la Fundación Forjando Futuros i impulsora de la Corporación de víctimas sobrevivientes del conflicto en Urabá – Visionando la Paz (COMUPAZ) i la Clara Ruiz, activista de l’associació Entrepobles, que ens parlarà de dones que lluiten en contextos extractivistes a Perú.

La tasca de les defensores i defensors de drets humans és essencial per millorar les condicions de vida de les persones, per reduir desigualtats i per crear relacions més justes. Tot i l’essencialitat, aquesta tasca és a la vegada un treball perillós i fins i tot mortal. Les dones defensores corren els mateixos riscos que els seus homòlegs masculins, però a causa de la condició de dones, s’exposen a amenaces i modalitats de violència de gènere específiques o són objecte de les mateixes.

L'activitat és gratuïta i oberta a tota la ciutadania i no cal inscripció prèvia.

 

Segells de reconeixement d'administració oberta