Esteu aquí: Inici Cooperació Notícies Notícies 2018 Inauguració de l'exposició "Dones refugiades de Palestina: 7 dècades de resiliència i dignitat"

Inauguració de l'exposició "Dones refugiades de Palestina: 7 dècades de resiliència i dignitat"

Inauguració de l'exposició "Dones refugiades de Palestina: 7 dècades de resiliència i dignitat"

Visita guiada amb la Directora Executiva del Comité Español de la UNRWA.
19/06/2018

 

L’exposició “Dones refugiades de Palestina: 7 dècades de resiliència i dignitat”, que s’inaugurarà el 20 de juny a l’Estació d’Autobusos de Tarragona, a les 18 h, planteja un recorregut històric dels últims setanta anys, des de la Nakba (1948) fins a l’actualitat, per la vida de la població refugiada de Palestina al territori Palestí ocupat (Cisjordània i la franja de Gaza), Síria, el Líban i Jordània. A través de cada imatge, l’exposició proporciona un testimoni de dignitat i resiliència d’aquesta població, especialment de les dones palestines.

L’acte d’inauguració de l’exposició, que tindrà lloc el pròxim dia 20 de juny, Dia Mundial de les Persones Refugiades, comptarà amb les intervencions de la Sra. Anna Santos Gorras, consellera de Polítiques d’Igualtat i Serveis a la Ciutadania de l’Ajuntament de Tarragona; el Sr. Manel Vila, Direcció General de Cooperació al Desenvolupament, Govern de la Generalitat; Raquel Martí, directora executiva del Comitè Espanyol de la UNRWA, i Núria Francolí, responsable d’UNRWA Catalunya.

L’exposició s’emmarca en el projecte “Seguim sent refugiats i refugiades de Palestina”, subvencionat per l’Ajuntament de Barcelona i l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament. En aquesta ocasió, el projecte també compte amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona i l’Empresa Municipal de Transports Públics de Tarragona.

UNRWA Catalunya neix amb l’objectiu de donar a conèixer a la població de Catalunya la situació en què viu la població refugiada de Palestina, difondre la labor humanitària que la UNRWA realitza amb aquesta població des de fa 68 anys i mobilitzar les institucions i donants, tant públics com privats, per donar suport a la UNRWA en el manteniment dels serveis que presta a aquesta població.

> Més info

Segells de reconeixement d'administració oberta