Esteu aquí: Inici Cooperació Notícies Notícies 2018 La millor opció es projectarà aquest dimecres dins el cicle Cinema de Drets Humans a la Mediterrània

La millor opció es projectarà aquest dimecres dins el cicle Cinema de Drets Humans a la Mediterrània

La millor opció es projectarà aquest dimecres dins el cicle Cinema de Drets Humans a la Mediterrània

Posteriorment hi haurà un col·loqui amb el director
19/07/2018

 

La millor opció (83'), explica la història d'en Koto, un jove sahrauí que necessita urgentment un ronyó. La millor opció com a donant és la seva mare biològica, a qui no veu des que va ser acollit al delta de l’Ebre quan encara era un nen. La sobtada arribada de la família suposa un cop dur pel Koto, que veu com el seu nou món s’ensorra. Allunyat de les creences i costums de la seva gent, el jove s’ha d’enfrontar als seus orígens per intentar salvar-se.

Col·loqui posterior amb el director, Òscar Pérez.

Es projectarà dimecres 25 de juliol, a les 22 h, a l'Espai Jove La Palmera (Plaça Imperial Tarraco, 1). Recinte amb servei de bar.

L'accés és gratuït i obert a tothom. Aforament limitat a l'espai.

 

Resta de programació del cicle:

Balam, de David González (30') i Refugiados, el camino de Europa, d'Antonio López (11'). i col·loqui amb Concha Díaz-Berzosa, membre de l'associació Amical Mauthausen. Dimecres 1 d'agost. Sessió de curtmetratges.

Balam, realitzat a partir de l'acompanyament a diferents grups de persones refugiades provinents de Siria.

Refugiados, el camino de Europa, a través de l'experiència de l'Ossamah Al Abed Almohsen durant el seu periple per Europa després de fugir de Síria i de la Concha Díaz-Berzosa, membre del comitè executiu de l'associacióo Amical Mauthaussen es compara l'actual crisi de les persones refugiades amb la patida després de la guerra Civil Espanyola i la II Guerra Mundial. Es comparen les imatges actuals amb les que va prendre Agustí Centelles durant la guerra Civil.

L'activitat està organitzada pel departament de Cooperació i forma part de la programació Estiu amb CooperAcció.

Podeu consultar aquí el programa d'activitats.

Segells de reconeixement d'administració oberta