Esteu aquí: Inici Cooperació Notícies Notícies 2018 Projecció del documental Balam a la Biblioteca Pública

Projecció del documental Balam a la Biblioteca Pública

Projecció del documental Balam a la Biblioteca Pública

En el marc del programa Biblioteques Sense Fronteres
11/10/2018

La Biblioteca Pública de Tarragona projectarà dimecres 24 d'octubre, dins del programa Biblioteques Sense Fronteres, el documental Balam, produït pel Departament de Cooperació.

Balam és el resultat del seguiment a diferents grups de persones refugiades de Síria al llarg de l'anomenada Ruta dels Balcans. Imatges i testimonis es van enregistrar des de l'Illa de Lesbos, a Grècia, fins a Àustria.

Els seus autors són David Gonález, Luís Díaz, Marc Rodríguez i Francisco Richart Barbeira.

Refugi i desplaçaments és la temàtica escollida enguany per al programa Biblioteques Sense Fronteres, un programa que té com a objectiu el de contribuir a la construcció d'una ciutadania global transformadora a través de la difusió d'informació i recursos al públic de les biblioteques de Catalunya.

També es podrà visitar l'exposició Humoràlia Nòmades: migracions forçades, una mostra d'humor gràfic per il·lustrar els drets humans i dibuixar un futur digne.

Utilitza l'art gràfic com a gènere periodístic visual i de denúncia, per sensibilitzar la societat, donar a conèixer i fer entendre les causes que provoquen els processos migratoris.

Segells de reconeixement d'administració oberta