Esteu aquí: Inici Cooperació Notícies Notícies 2019 Aquest divendres s’inaugura l’exposició «Alpes: última salida»

Aquest divendres s’inaugura l’exposició «Alpes: última salida»

Aquest divendres s’inaugura l’exposició «Alpes: última salida»

La mostra, elaborada per quatre joves tarragonins, es podrà veure al Pati de Jaume I fins al 31 de juliol
06/06/2019

Aquest divendres, 7 de juny, a les 19 h, s'inaugura oficialment l'exposició «Alpes: última salida», que relata la situació del jovent africà que creua la frontera francoitaliana a la recerca d'una vida millor. La inauguració comptarà amb la presència de la consellera de Cooperació en funcions, Ivana Martínez, i amb els quatre autors del projecte, que explicaran la seva experiència.

El passat mes d’agost del 2018, quatre joves tarragonins, Sandra Pascual, Carlos Domènech, Àlex Folguera i Robert Gassó, van viatjar a la frontera francoitaliana amb la voluntat de donar a conèixer la situació que viuen els joves africans que, un cop arribats a Itàlia a través de les rutes migratòries, continuen amb els seus viatges cap a altres països europeus.

A través de dinou fotografies i tres històries de vida, l’exposició explica les històries desconegudes i amagades d’aquests migrants que després de travessar el desert del Sàhara i el mar Mediterrani veuen els Alps com la seva última sortida.

L'exposició, inclosa a la programació del cicle Estiu Cooperació, es pot veure al Pati de Jaume I de l'Ajuntament de Tarragona fins al 31 de juliol. A la tardor, la mostra, que ha comptat amb el finançament de la Conselleria de Cooperació, es podrà veure a altres espais de la ciutat.

Segells de reconeixement d’administració oberta