Esteu aquí: Inici Cooperació Notícies Notícies 2019 Oberta la convocatòria de subvencions per a l'Acció Humanitària

Oberta la convocatòria de subvencions per a l'Acció Humanitària

Oberta la convocatòria de subvencions per a l'Acció Humanitària

Les entitats interessades ja es poden presentar
11/04/2019

La convocatòria, de concessió directa, per a l'Acció HUmanitària (AH) de l'any 2019 continua oberta i les entitats interessades ja es poden presentar en aquest enllaç.

Té per finalitat dur a terme accions destinades a:

  • Ajuda d’emergència (provisió urgent de béns i serveis bàsics per garantir la supervivència i alleujar el sofriment de les persones afectades per catàstrofes naturals, conflictes armats, emergències internacionals i situacions de violència).
  • Resposta humanitària (alleujar el sofriment, garantir la subsistència, protegir els drets fonamentals i defensar la dignitat de les persones afectades per catàstrofes naturals, conflictes armats, emergències internacionals, situacions de violència i crisis humanitàries de llarga durada).
  • Assistència prolongada a persones refugiades i desplaçades.
  • Rehabilitació inicial després d’un desastre i accions destinades a la preparació i prevenció de desastres.

 

Missió: Contribuir a alleujar el sofriment, garantir l’assistència i protegir els drets humans fonamentals de les víctimes de desastres naturals, conflictes armats, situacions de violència o crisis humanitàries de llarga durada, incloent les actuacions amb persones refugiades i desplaçades, i en les accions de prevenció de desastres i la primera fase de rehabilitació després dels mateixos.

Totes les accions hauran de contribuir a reduir la vulnerabilitat i reforçar les capacitats locals, promoure els drets humans i la construcció de la pau.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta