Esteu aquí: Inici Cooperació Notícies Notícies 2019 Oberta la convocatòria de subvencions de CI i EpD 2019

Oberta la convocatòria de subvencions de CI i EpD 2019

Oberta la convocatòria de subvencions de CI i EpD 2019

El termini per presentar les sol·licituds finalitza el 15 de maig
15/04/2019

L'ajuntament de Tarragona obre la convocatòria de subvencions per projectes de Cooperació Internacional i per projectes d'Educació per al Desenvolupament.

Les entitats interessades tenen fins el dia 15 de maig per presentar les sol·licituds.

Convocatòria de subvenció per a projectes de Cooperació Internacional.

Convocatòria de subvenció per a projectes d'Educació per al Desenvolupament.

Els projectes de Cooperació internacional es duen a terme a altres països. La Cooperació Internacional són un conjunt d’actuacions, realitzades per actors públics o privats, entre països amb el propòsit de promoure un procés global, econòmic, social, cultural i polític que tendeixi a millorar el benestar de tota la població i de totes les persones, sobre la bases de la participació activa, lliure i significativa en el desenvolupament i en la distribució de beneficis que d’ell se’n derivin.

Els projectes d'Educació per al Desenvolupament es duen a terme a la ciutat de Tarragona. L'Educació per al Desenvolupament és un procés que, a través del coneixement i l’anàlisi crítica de la realitat, genera reflexions, actituds i accions crítiques en les persones i les fa subjectes responsables i actives (compromeses), a fi de construir una societat civil, tant al Nord com al Sud, compromesa amb la solidaritat (entesa com a corresponsabilitat en el desenvolupament en què estem totes les persones implicades) i amb la transformació de les estructures i les relacions injustes.

El departament de cooperació gestiona el pressupost destinat a aquests àmbits mitjançant la convocatòria anual de subvencions, per la que, mitjançant concurs de concurrència competitiva, es financien diferents projectes presentats per ONGD.

Segells de reconeixement d’administració oberta