Esteu aquí: Inici Cooperació Notícies Notícies 2020 Recordem que la convocatòria d’Acció Humanitària està oberta durant tot l’any

Recordem que la convocatòria d’Acció Humanitària està oberta durant tot l’any

Recordem que la convocatòria d’Acció Humanitària està oberta durant tot l’any

És una convocatòria permanent durant l'any i de concessió directa
06/03/2020

Les entitats interessades ja poden presentar els projectes per la convocatòria de l'any 2020 d'Acció Humanitària que convoca el departament de cooperació. El període de presentació està obert tot l'any, o fins a l'esgotament de recursos. Enguany hi han destinats a aquesta convocatòria 48.000,00 €.

Les actuacions s'han d'emmarcar en alguna de les següents línies d'actuació:

  • Ajuda d'emergència
  • Resposta humanitària
  • Assistència prolongada a persones refugiades i desplaçades, rehabilitació inicial després d'un desastre i accions destinades a la preparació i prevenció de desastres.

Les Intervencions d'Acció Humanitària estan destinades a salvar la vida i alleujar el sofriment de les persones afectades per emergències internacionals com desastres naturals, conflictes armats, situacions de violència o crisis humanitàries de llarga durada, així com a protegir la seva dignitat i els seus drets en aquests contextos.

Inclou també actuacions amb persones refugiades i desplaçades i les activitats en la primera fase de la rehabilitació després del desastre i determinades accions de prevenció i preparació enfront dels desastres.

Les actuacions hauran de contribuir a reduir la vulnerabilitat i reforçar les capacitats locals, promoure els drets humans i la construcció de la pau.

Segells de reconeixement d’administració oberta