Esteu aquí: Inici Cooperació Notícies Notícies 2021 Cicle de formacions per l’enfortiment de les entitats que treballen en l’àmbit de les migracions i el desenvolupament

Cicle de formacions per l’enfortiment de les entitats que treballen en l’àmbit de les migracions i el desenvolupament

Cicle de formacions per l’enfortiment de les entitats que treballen en l’àmbit de les migracions i el desenvolupament

La formació s’inicia el proper 28 d’octubre al Campus Catalunya URV en horari de 16 a 20 h i és gratuïta
Cicle de formacions per l’enfortiment de les entitats que treballen en l’àmbit de les migracions i el desenvolupament Cartell del cicle formatiu.
15/10/2021

El Fons Català de Cooperació al Desenvolupament organitza un cicle de formacions per l’enfortiment del codesenvolupament en el que col·labora la Conselleria de Cooperació. La formació s’inicia el proper 28 d’octubre al Campus Catalunya URV en horari de 16 a 20 h i és gratuïta.

L’objectiu és contribuir a l’enfortiment de les organitzacions que treballen en l’àmbit de les migracions i el desenvolupament perquè es converteixin en agents decisius en relació a la cooperació al desenvolupament a origen i, a través de l’educació crítica i transformadora, en actors claus per la cohesió social a les societats d’acollida.

El programa comptarà amb 5 sessions a l’aula on es treballarà l’enfocament de gènere i basat en Drets Humans, l’enfortiment organitzatiu de les entitats, la comunicació crítica i transformadora, i la formulació de projectes. Posteriorment, i amb l’objectiu de posar a la pràctica els coneixements adquirits, es plantejarà a les entitats la possibilitat de participar en un procés de mentoria per tal de poder formular una proposta de projecte de cooperació i/o educació crítica i transformadora.

Programa formatiu i més informació aquí.

 

Segells de reconeixement d'administració oberta