Esteu aquí: Inici Cooperació Notícies Notícies 2021 Els fotògrafs de l'exposició "PiB. Producte Interior que Batega" ofereixen un recorregut per la mostra

Els fotògrafs de l'exposició "PiB. Producte Interior que Batega" ofereixen un recorregut per la mostra

Els fotògrafs de l'exposició "PiB. Producte Interior que Batega" ofereixen un recorregut per la mostra

La mostra s'emmarca dins els actes de la Setmana dels Drets Humans, que se celebra fins aquest dissabte dia 18
14/12/2021

El Pati Jaume I acollirà aquest dimecres a les 18 h una trobada amb els fotògrafs de l’exposició "PIB. Producte Interior que Batega", ubicada en aquest mateix espai. Els autors Àngel Ullate, Adrià Borràs i Alba Rodríguez oferiran a tots els assistents un recorregut per aquesta mostra fotogràfica centrada en la migració i la seva resiliència econòmica a la ciutat de Tarragona on s’explora aquest concepte a través dels diversos espais i gremis, com els pescadors, l'hostaleria o els comerços locals. 

L’exposició, que es podrà visitar fins al 6 de gener, s’emmarca en la Setmana dels Drets Humans, que s’està duent a terme des del passat divendres fins a aquest dissabte 18 de desembre, Dia Mundial dels Drets Humans i les Persones Migrades, i que avui mateix proposa una conferència única com és la visió de Nadia Ghulam sobre "ser dona a l'Afganistan" que es podrà seguir a les 19 h a la sala d'actes del Campus Catalunya. 

D'altra banda, divendres hi ha una nova proposta de Cooperació, amb l'obra de teatre Le Voyage, una història que com diu el seu títol tracta sobre el llarg viatge que fan les persones que han de deixar casa seva arriscant la seva vida en busca de l’estabilitat i està destinat a tots els públics. Amb la companyia JAM de la mà de Jaume Jové, que ens despertarà sentiments i ens farà reflexionar sobre un col·lectiu invisibilitzat i, moltes vegades, deshumanitzat. Serà a l'Espai Jove Kesse a les 20 h amb entrada lliure.

Segells de reconeixement d'administració oberta