Esteu aquí: Inici Cooperació Notícies Notícies 2021 Els relats de vuit dones migrades i l'experiència de Nadia Ghulam, activista d'origen afganès, a la programació de Tardor amb Cooperació

Els relats de vuit dones migrades i l'experiència de Nadia Ghulam, activista d'origen afganès, a la programació de Tardor amb Cooperació

Els relats de vuit dones migrades i l'experiència de Nadia Ghulam, activista d'origen afganès, a la programació de Tardor amb Cooperació

La companyia JAM oferirà el 17 de desembre 'Le Voyage', un espectacle de clown amb la migració amb com a teló de fons
Els relats de vuit dones migrades i l'experiència de Nadia Ghulam, activista d'origen afganès, a la programació de Tardor amb Cooperació Foto: Manel R. Granell.
19/10/2021

Aquesta tardor la Conselleria de Cooperació presenta una programació molt completa per tal de sensibilitzar els tarragonins i tarragonines davant la vulneració de drets humans que succeeixen dia a dia i alhora fer una crida a l’acció tant individual com col·lectiva a treballar en favor d’un món més just, també fent una aproximació a la situació de les dones en tots aquests àmbits. 

És en aquest sentit que es presenten onze activitats, entre exposicions, tallers, xerrades i formacions, que comencen aquest mateix dimarts amb Reynaldo Domínguez; dins el cicle de xerrades Ciutats Defensores de Drets Humans, on es podran conèixer persones defensores dels drets humans i la feina que desenvolupen. La tardor culminarà amb dues grans cites: d’una banda la conferència el dia 14 de desembre a les 19 h a càrrec de Nadia Ghulam, qui lluita en el dia a dia per la dona a Afganistan i, de l'altra, amb el teatre Le Voyage, el 17 de desembre a les 20 h, un teatre clown a càrrec de la companyia JAM, que posa el focus en les persones refugiades i migrades i en el viatge que han d'emprendre cap a una nova vida.   

Un altre dels actes destacats és la projecció del documental La meva pell, que explica el relat de vuit dones que han viscut l’experiència del procés migratori en primera persona i que es podrà veure el dimecres 24 de novembre a les 19 h a l’Espai Jove Kesse. L’entrada serà lliure amb aforament limitat. 

Així mateix, el 30 de novembre a les 12 h es farà la lectura del manifest de Ciutats per la Vida/Ciutats contra la Pena de Mort, amb la presència de la Comunitat de Sant Egidi, i Amnistia Internacional, impulsors d’aquesta jornada. 

En el marc del Dia Internacional dels Drets Humans, que és el 10 de desembre, durant una setmana es realitzaran diferents activitats organitzades per la Coordinadora d’ONG de Tarragona, com la presència de Nadia Ghulam o també una exposició a l’entorn del treball d’Amnistia Internacional, entre d’altres.  

Consulteu totes les activitats de Tardor amb Cooperació 2021 (PDF).

Segells de reconeixement d'administració oberta