Esteu aquí: Inici Cooperació Notícies Notícies 2021 La Conselleria de Cooperació presenta l'exposició "Viure defensant drets" al Pati Jaume I

La Conselleria de Cooperació presenta l'exposició "Viure defensant drets" al Pati Jaume I

La Conselleria de Cooperació presenta l'exposició "Viure defensant drets" al Pati Jaume I

L’exposició "Viure defensant drets" vol ser un reconeixement a totes les persones que defensen els drets humans arreu del món i a la importància de la tasca que realitzen.
La Conselleria de Cooperació presenta l'exposició "Viure defensant drets" al Pati Jaume I Foto: Cartell exposició Viure Defensant Drets
28/04/2021

Durant tot el mes de maig es podrà visitar a l'Ajuntament, l’exposició "Viure defensant drets", organitzada per la Conselleria de Cooperació, amb la col·laboració de Brigades Internacionals de Pau (PBI) i Fundació Mundubat, que vol ser un reconeixement a totes les persones que defensen els drets humans arreu del món i a la importància de la tasca que realitzen. Es presenten vint relats gràfics de persones defensores dels drets humans a Mèxic, Hondures, Guatemala, Colòmbia i Palestina, que representen la multitud de lluites existents.  

"Viure defensant drets" vol també visibilitzar el context de violència i vulneració de drets que pateixen les persones defensores per defensar drets. Tot i els acords internacionals, durant l’any 2016, més de 1.000 persones defensores de drets humans van patir persecucions, amenaces, detencions, i almenys 281 van ser assassinades per defensar el territori, el medi ambient, la llibertat d’expressió i les identitats sexuals i de gènere entre d’altres. 

La mostra es podrà veure del 3 al 29 de maig al Pati Jaume I. 

Segells de reconeixement d'administració oberta