Esteu aquí: Inici Cooperació Notícies Notícies 2021 Aquest dimecres es projecta el documental 'La meva pell'

Aquest dimecres es projecta el documental 'La meva pell'

Aquest dimecres es projecta el documental 'La meva pell'

Cooperació presenta el relat de vuit dones supervivents amb motiu del 25N
22/11/2021

Aquest dimecres 24 de novembre, a les 19 h, es projectarà a l’Espai Jove Kesse el documental La meva pellque posa el focus en l’acollida des del punt de vista de diferents dones supervivents d’una doble discriminació: pel fet de se migrants i dones. Aquesta projecció, organitzada des de Cooperació, esta emmarcada dins la programació dels actes del 25N, Dia Internacional per a l’eliminació de violència envers les dones.  

El documental La meva pell recull el testimoni de vuit dones que han viscut l’experiència del procés migratori en primera persona. Dones que han deixat el seu país buscant un futur a Europa i que, moltes d’elles, encara l’estan buscant a causa dels incompliments dels Estats membres de la UE en un mar de “fronteres invisibles”.  

Ha estat realitzat per SICOM i Entrepobles i reivindica el dret a migrar posant-nos a la pell de dones que exerceixen el seu dret a la lliure mobilitat. Durant la projecció ens acompanyarà la Laura Aguadé, membre de SETEM i de la Coordinadora d’ONG de Tarragona, que ens explicarà la seva vivència com activista a la Caravana Obrim Fronteres del passat estiu a Canàries. 

Segells de reconeixement d'administració oberta