Esteu aquí: Inici Cooperació Notícies Notícies 2022 Dues activistes a favor dels Drets Humans visiten Tarragona en el marc del projecte Ciutats Defensores

Dues activistes a favor dels Drets Humans visiten Tarragona en el marc del projecte Ciutats Defensores

Dues activistes a favor dels Drets Humans visiten Tarragona en el marc del projecte Ciutats Defensores

Es tracta de Genith Quitiaquez, de Colòmbia, i Lucinda Evans, de Sud-àfrica
04/10/2022

Aquest dilluns 3 d’octubre ha tingut lloc la inauguració de la gira de tardor de la XII edició del projecte Ciutats Defensores dels Drets Humans a Esplugues de Llobregat, en un acte que dona peu a un seguit d’activitats de sensibilització i d’incidència política de vuit persones defensores de drets humans a Catalunya.  

Tarragona junt amb 27 ajuntaments treballen en el projecte Ciutats Defensores dels Drets Humans per tal de visibilitzar i acompanyar la tasca de persones defensores i denunciar la persecució que pateixen enfortint les xarxes de suport i protecció, millorant el coneixement i la defensa dels drets humans entre la ciutadania.  

A Tarragona ens acompanyarà la Genith Quitiaquez, que el dimecres 5 farà una xerrada a l’alumnat de l’Institut F. Vidal i Barraquer sobre la seva lluita pel territori i la cultura liderant iniciatives sobre justícia indígena i construcció de la pau. El divendres 7, l’alumnat de l’Institut Tarragona tindrà la oportunitat de conversar amb la Lucinda Evans, sobre la seva experiència com activista en la defensa dels drets de les dones, infants i persones LGTBIQ+ en una comunitat formada a la perifèria de Ciutat del Cap durant l’apartheid. Les dues activistes també es trobaran amb entitats de  la ciutat per compartir lluites i sabers.   

Per a més informació consulteu el web de Ciutats Defensores dels Drets Humans.

Segells de reconeixement d'administració oberta