Esteu aquí: Inici Cooperació Notícies Notícies 2022 L'Ajuntament de Tarragona participa al Fòrum Internacional de Cooperació a Barcelona

L'Ajuntament de Tarragona participa al Fòrum Internacional de Cooperació a Barcelona

L'Ajuntament de Tarragona participa al Fòrum Internacional de Cooperació a Barcelona

La consellera Inés Solé remarca la importància de la defensa dels drets humans arreu del món també des de l'àmbit local
15/09/2022

Aquest dijous la consellera de Cultura, Festes i Serveis Socials, Inés Solé, ha participat al Fòrum Internacional Corresponsabilitat política local i protecció de Drets Humans, organitzat per la ONG REDS. Solidaritat per la transformació social, que té lloc a Barcelona els dies 15 i 16 de setembre de 2022. Es tracta d'un espai per promoure i enfortir el treball en xarxa entre governs locals i organitzacions civils en la defensa dels drets humans. 

Amb l’objectiu d’enriquir el treball local en incidència política per la protecció internacional dels drets humans, la consellera Inés Solé Guillén ha participat en la taula rodona Ajuntament en acció juntament amb les representacions d’altres consistoris i han debatut sobre les limitacions i fortaleses en aquest àmbit.  

La consellera ha exposat, en la seva intervenció, que “la feina que es fa des de l'àrea de Cooperació de l’Ajuntament, en clau de defensa dels drets humans en el context internacional però alhora fent incidència en l'àmbit local, és indispensable per participar en aquests espais de trobada i reflexió internacional” amb la finalitat, ha apuntat “de poder articular les polítiques públiques en clau de defensa dels drets humans des del municipalisme”.  

Solé ha conclòs la necessitat de continuar treballant en aquest sentit “per promoure i enfortir les aliances entre municipis i col·lectius per a la defensa dels drets humans i posar sobre la taula les oportunitats i els límits en aquesta lluita col·lectiva”.  

Segells de reconeixement d'administració oberta