Esteu aquí: Inici Cooperació Notícies Notícies 2022 Oberta la convocatòria de subvencions de l'Àrea de Cooperació

Oberta la convocatòria de subvencions de l'Àrea de Cooperació

Oberta la convocatòria de subvencions de l'Àrea de Cooperació

Les entitats que treballen amb projectes de cooperació i d’educació per al desenvolupament s’hi poden presentar fins al 16 de juny
18/05/2022

Fins al proper dia 16 de juny les entitats i ONG que treballen l’àmbit de l’Educació per al Desenvolupament i Desenvolupament Internacional, poden presentar els projectes a la convocatòria de subvencions del Departament de Cooperació que s’acaba d’iniciar. Com cada any s’han obert aquestes dues línies de subvencions:

  • La convocatòria d’Educació per al Desenvolupament, per a entitats que duen a terme les seves accions a Tarragona i dotada amb 48.000 €
  • La convocatòria de Cooperació al Desenvolupament Internacional, dotada amb 384.000 € i destinada a projectes executats països receptors d’Ajut Oficial al Desenvolupament. 

Per a poder-hi accedir, les entitats han d’estar inscrites al Registre Municipal d’Entitats i contribuir a la Justícia Global i a l’assoliment dels Objectius del Desenvolupament Sostenible (ODS). 

Recordem que també està obert el tràmit per les subvencions d’Acció Humanitària, una convocatòria dotada amb 48.000 € per a projectes que contribueixin a pal·liar el patiment de les persones afectades per emergències internacionals, incloent també actuacions amb persones refugiades i desplaçades.       

Aquestes convocatòries formen part del pressupost de 480.000 € que l’Ajuntament de Tarragona destina al Fons de Cooperació sumant-se a la comunitat internacional en el compromís per construir un món més just i solidari, i treballar per garantir l'accés als drets fonamentals i al lliure desenvolupament de les persones i els pobles d'arreu del món. 

Consulteu les bases, la convocatòria i els detalls sobre la justificació a la Seu electrònica. 

Segells de reconeixement d'administració oberta