Esteu aquí: Inici Cooperació Síria, la paraula de l'exili Notícies David González: "Als camps de refugiats hi ha frustració però també humor, esperança i sobretot molta dignitat"

David González: "Als camps de refugiats hi ha frustració però també humor, esperança i sobretot molta dignitat"

David González: "Als camps de refugiats hi ha frustració però també humor, esperança i sobretot molta dignitat"

Entrevistem el fotoperiodista tarragoní mentre està a Lesbos preparant la segona part d'una mostra que passa per Torredembarra, Creixell, El Catllar i La Canonja
17/11/2015

Europa viu una crisi humanitària sense precedents. La guerra ha obligat a més d’onze milions de sirians a fugir de casa seva amb l’esperança de cercar un futur millor. El fotoperiodista tarragoní David González volia copsar la realitat d’aquests refugiats, per això va agafar la seva càmera i es va instal·lar, durant unes setmanes, al camp de refugiats de Zaatari, a Jordània. El resultat és una exposició fotogràfica basada en textos que els mateixos refugiats van escriure en les llibretes que el David els va donar. ‘Síria, la paraula de l’exili’ ja fa uns mesos que roda pel nostre territori però si no l’heu vist, encara teniu oportunitat de fer-ho! Ara s’exposa a Torredembarra i també passarà per Creixell, El Catllar i La Canonja. González ha quedat tan atrapat per les històries dels sirians que en aquests moments es troba viatjant per les fronteres europees preparant la segona part de l’exposició.

 

Llegeix tota la notícia

 

 

Segells de reconeixement d'administració oberta